Rólunk

A Roial Srl olasz gyár Európa piacvezető cége az egyszer használatos magas minőségű és maximálisan jól használható műanyag és papír áruk piacán.  A Roial forgalma megalakulása óta exponenciálisan nő a gyártott termékek darabszámát, forgalmát és az elfoglalt piaci pozicióját illetően is. 

A Roial olasz szlogene: "Il Monouso a Cinque Stelle"arra utal, hogy öt csillagos minőségűek az egyszer használatos termékeik. A cég törekvése, hogy a legmagasabb minőséget képviseljék és termékeikkel maradéktalanul megyőzzék a szakmabelieket és a szakkereskedőket. 

A Roial gyár a termékek előállításakor a környezetvédelemre, az egészségre és jóllétre a lehető legnagyobb hangsúlyt fekteti és minden munkafolyamatnál figyelembe veszi. Ezt szem előtt tartva hi tech gépparkot alakítottak ki, amely több mint 24 000 m2 felületű, a gyár tetejére telepített tiszta zöld napenergiával működik.

A Roial termékek a Roial vásárlók és viszonteladók ötleteivel, szükségleteivel és észrevételeivel összhangban készülnek nem felejtve, hogy az elsődleges cél a szakma minél professzionálisabb kiszolgálása.

A Roial termékek egységes jellemzői, hogy higiénikusak, biztonságosok és praktikusak. A magas minőség versenyképes árakkal és folyamatos minőég ellenőrzéssel párosul.

A Roial gyár tevékenységének jelentős szeletét öleli fel a gyantázással kapcsolatos termékek (különböző Roial gyanták, Roial gyantelehúzók, Roial gyantamelegítők) gyártása, melyek piaci pozició kimagaslóak Európa-szerte.


Kínálatunkban a Roial gyár alábbi termékcsaládjai jelennek meg Magyarországon:
Roial gyantázás: Roial gyantagyöngy, Roial gyantalehúzó, Roial gyantamelegítő, Roial gyantapatron, Roial konzervgyanta, Roial koronggyanta, Roial táblás gyanta
Roial papíráruRoial ágytakaró, Roial arcmaszk, Roial gyantalehúzó, Roial nyomókendő, Roial papír fejpánt, Roial papírbugyi, Roial papírgallér, Roial papírmaszk, Roial papírpapucs, Roial papírsapka, Roial papírtörölköző, Roial törlőkendő
Roial gumikesztyű
Roial melírfólia
Roial festőkendő
Roial alakformálás